P&P Project Academy

Vi vill höja statusen för dig som projektledare. Vår vision är att det ska vara en självklarhet att du som titulerar dig projektledare ska genomgått utbildning och blivit diplomerad. Det ska inte vara tur eller otur om ditt projekt lyckas eller inte. Därför har vi skapat P&P Project Academy!

P&P Project Academy, PPA,  erbjuder en serie högprofessionella utbildningsprogram för dig som kommer att jobba eller redan idag jobbar yrkesmässigt som projektledare och vill utveckla dig i din profession. Programmen är lite längre, lite mer ingående men minst lika praktiskt orienterade som övriga utbildningar inom Peter & Partner. Vi sätter lärande och förmåga att praktiskt omsätta sina kunskaper i centrum, något som är P&Ps signum. I programmen kommer vi också att gå in lite mer på trend och framtid. Hur kommer Projektledarrollen se ut framöver?

Programmen är noga utformade och bygger på våra erfarenheter, såväl innehållsmässigt som pedagogiskt, från tusentals deltagare. Programmen är utformade så att de håller över tiden och ger dig som deltagare en trygghet i kunskapsnivå. Endast ackrediterade och validerade utbildare genomför dessa program.

Är du projektledare i din profession eller på väg att bli? Då är akademins program rätt val för dig!

Mer om akademin

Fyra skäl att välja akademin

Vi får en del frågor kring vad som skiljer vår Akademi mot Peter & Partners generella projektledarutbildningar . För att underlätta dina val har vi därför listat fyra skäl till att välja våra utbildningsprogram i Akademin.

 

Läs mer

Vilket värde medför Diplomerad Projektledare?

Att gå vårt utbildningsprogram Diplomerad Projektledare skapar naturligtvis utveckling för utbildningsdeltagaren, men också för deltagarens företag/organisation. Det kan ibland vara svårt att se de långsiktiga fördelarna när man står inför valet att investera i kompetensutveckling. Vi har därför försökt att konkretisera vilka fördelar som faktiskt finns och varför det är viktigt för organisationens utveckling.

Läs mer

Intervju med deltagaren Sonja

Sonja Winnergren, Qiagen, gick vårt utbildningsprogram Diplomerad Projektledare. - Utbildningen kändes verkligen relevant för mig med tanke på min roll och dagliga uppgifter. Det var bra diskussioner och input i olika områden under utbildningen, säger Sonja.

 

Läs mer

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information