Project Academy

LÄS MER PÅ AKADEMINS HEMSIDA, www.popacademy.se

Vi på Peter & Partner har, sedan starten för 12 år sedan, hjälpt tusentals chefer och projektledare att stärka sin kompetens och sin roll som projektledare inom en mängd branscher. Nu tar vi nästa steg och skapar Peter & Partner Project Academy, PPA.

P&P Project Academy, PPA,  erbjuder en serie högprofessionella utbildningsprogram för dig som kommer att jobba eller redan idag jobbar yrkesmässigt som projektledare och vill utveckla dig i din profession. Programmen är lite längre, lite mer ingående men minst lika praktiskt orienterade som övriga utbildningar inom Peter & Partner. Vi sätter lärande och förmåga att praktiskt omsätta sina kunskaper i centrum, något som är P&Ps signum. I programmen kommer vi också att gå in lite mer på trend och framtid. Hur kommer Projektledarrollen se ut framöver?

Programmen är noga utformade och bygger på våra erfarenheter, såväl innehållsmässigt som pedagogiskt, från tusentals deltagare. Programmen är utformade så att de håller över tiden och ger dig som deltagare en trygghet i kunskapsnivå. Endast ackrediterade och validerade utbildare genomför dessa program.

Är du projektledare i din profession eller på väg att bli? Då är akademins program rätt val för dig!

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information