P&P Project Academy

Välkommen till P&P Project Academy (PPA) – din inkörsport till en framtid som professionell projektledare! Vi strävar efter att utveckla spelplanen för projektledning, där det inte bara är en roll utan även en professionell yrkeskategori. Hos oss är det inte längre en slump om ditt projekt blir framgångsrikt eller inte; det är en garanti.

Vår vision är tydlig: Det ska vara en självklarhet för varje person som är eller vill bli yrkesprojektledare att vända sig till oss för att säkra sin kompetensutveckling. Vi lever i en värld som kräver mer av projektledare än någonsin tidigare, och vi är här för att rusta dig för framtidens utmaningar.

PPA erbjuder en serie noga utmejslade utbildningsprogram som sträcker sig lite längre och gräver lite djupare. Våra program är inte bara teoretiska; de är praktiskt inriktade och designade för att utmana och fördjupa din förståelse av projektledning. Vi placerar lärandet och förmågan att omsätta teoretiska kunskaper i praktiken i centrum, vilket är vårt signum på Peter & Partner.

Våra noggrant utformade program tar inte bara hänsyn till nuvarande behov utan ger också en inblick i trender och framtidsscenarier inom projektledarrollen. Vi vill inte bara förbereda dig för dagens utmaningar, utan också för de som ligger runt hörnet.

Våra utbildningsprogram är resultatet av våra omfattande erfarenheter från tusentals deltagare. De är utformade för att hålla över tid och ger dig en känsla av trygghet när det gäller din kunskapsnivå. Endast ackrediterade och validerade utbildare leder våra program, och vår strävan är att säkerställa att du får den mest kvalitativa och aktuella träningen som möjligt.

Välkommen till P&P Project Academy – där din framtid som professionell projektledare börjar!

Våra utbildningsprogram:

PPA Utbildningar

Mer om akademin

Fyra skäl att välja akademin

Vi får en del frågor kring vad som skiljer vår Akademi mot Peter & Partners generella projektledarutbildningar . För att underlätta dina val har vi därför listat fyra skäl till att välja våra utbildningsprogram i Akademin.

 

Läs mer

Vilket värde medför Diplomerad Projektledare?

Att gå vårt utbildningsprogram Diplomerad Projektledare skapar naturligtvis utveckling för utbildningsdeltagaren, men också för deltagarens företag/organisation. Det kan ibland vara svårt att se de långsiktiga fördelarna när man står inför valet att investera i kompetensutveckling. Vi har därför försökt att konkretisera vilka fördelar som faktiskt finns och varför det är viktigt för organisationens utveckling.

Läs mer

Intervju med deltagaren Sonja

Sonja Winnergren, Qiagen, gick vårt utbildningsprogram Diplomerad Projektledare. - Utbildningen kändes verkligen relevant för mig med tanke på min roll och dagliga uppgifter. Det var bra diskussioner och input i olika områden under utbildningen, säger Sonja.

 

Läs mer

Kontakta oss för mer information