Om oss

Peter & Partner Utbildning är en ledande leverantör av projekt- och ledarskapsutbildningar som ger individer, företag och organisationer möjlighet att möta kraven i dagens ständigt föränderliga miljö.

Vårt unika värdeerbjudande ligger i vårt starka team av erfarna coacher och konsulter som är engagerade i att hjälpa till att bygga upp den kompetens som behövs för att ligga i framkant. Vi tror att alla har potential att nå stor framgång, och det är därför vi arbetar dagligen med att skapa högpresterande team som drivs av samarbete och innovation. Med denna vision i åtanke är vi fast beslutna att ge människor den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential, både personligt och professionellt.

Människan bakom rollen

En mening som vi på Peter & Partner alltid återkommer till är ”Människan bakom rollen”. Det är något som alltid är med oss, både när vi skapar utbildningar och konsulttjänster samt i dialog med våra kunder och samarbetspartners. Men vad har det för betydelse för oss egentligen?

Såhär, vi har en stark övertygelse om att man alltid behöver börja med att se till individen. Genom att se till människan i första hand och rollen i andra hand skapas förutsättningar för både individuell och organisatorisk utveckling. Det går liksom hand i hand.

Kunskaper som kan användas direkt

Vi är ett utbildningsföretag som fokuserar extra mycket på att kombinera praktisk erfarenhet, vedertagna metoder och branschkunskap på ett sådant sätt att våra kunder snabbt kan tillämpa nyvunna kunskaper i den egna verksamheten.

Under åren har vi framgångsrikt utbildat och utvecklat människor inom Projektledning, Ledarskap, Affärsutveckling och IT.

Några tusen personer har hittills valt att utveckla sin kompetens hos oss. Väljer du Peter & Partner får du ta del av vår samlade erfarenhet. Då vi verkar på många orter runt om i Sverige ser vi vårt uppdrag som att leverera högkvalitativa utbildningar med matchande kompetensbehov nära dig.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information