Fyra skäl att välja akademin

Vi får en del frågor kring vad som skiljer vår Akademi mot Peter & Partners generella projektledarutbildningar . För att underlätta dina val har vi därför listat fyra skäl till att välja våra utbildningsprogram i Akademin.

1. Kunskapsverifiering

Samtliga utbildningsprogram avslutas med ett kunskapsprov där deltagaren få verifiera att hen innehar de kunskaper som krävs för att erhålla ett diplom. Deltagaren får ett bevis på sina kunskaper och därmed ökar hens status som projektledare.

2. KPI

Våra utbildningar ska knytas till tydliga KPI, dvs utbildningarna ska ge synliga effekter på effektivisering i projekt-ledning och i organisation där projektet implementeras. KPI som kan mätas är : 1. Kortare tid för koordinering mellan resurser, 2. Tydligare målsättning och målkrav samt 3. Kostnadseffektivisering av projektbudget.

3. Best Practise

Eftersom vi sedan starten genomfört utbildningar i Praktisk Projektledning, har vi alltid haft fokus på att förmedla erfarenhet och inte bara teoretisk kunskap. Vi har därför samlat erfarenheter från många olika branscher och företag. På våra utbildningar får du ta del av den erfarenheten.

4. Nätverkande

Alla deltagare får en stor möjlighet att nätverka med andra projektledare. Efter utbildningens slut får deltagaren tillgång till ett projektnätverk där det finns tillgång till olika resurser och chans till dialog och diskussioner med andra projektledare. En stor chans till fortsatt utveckling.

Vi vill höra från dig!

Vill du veta mer?

Är du nyfiken att veta mer eller vill du kanske bolla dina idéer och tankar kring din egen utveckling? Boka in ett kostnadsfritt möte med Lisa.

 

Boka här

Kontakta oss för mer information