FAQ

Här har vi listat svaren på de vanligaste frågorna som vi brukar få. Om du inte hittar svaret i listan kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Vanliga frågor

Behöver jag ha med mig någonting till utbildningen?

Om du går något av våra utbildningsprogram behöver du ha med dig dator del 2. Annars behöver du inte ha med dig någonting.

Vad händer om jag blir sjuk och inte kan vara med?

Om du blir sjuk ber vi dig läsa igenom våra Allmänna Villkor

Vad ingår i era utbildningar?

Det ingår diplom, kursmaterial och lunch + fika. Om du går något av våra utbildningsprogram hos P&P Project Academy får du som deltagare göra ett kunskapsprov som verifierar dina kunskaper. Därefter blir du diplomerad av P&P Project Academy.

Kan jag boka en plats och sedan ångra mig? Är bokningen bindande?

Bokningen kan kostnadsfritt om- eller avbokas fram till 30 dagar innan kursstart. För mer information om våra Om- och avbokningsregler läs våra Allmänna Villkor.

Kan jag gå eran projektmetodikutbildning utan någon erfarenhet?

Ja! Utbildningen passar dig som ska arbeta som projektledare eller delprojektledare i projekt samt till beställare av projekt. Du behöver inga förkunskaper.​

Kan man gå era utbildningar som privatperson?

Ja! För dig som funderar på att jobba som projektledare eller delprojektledare så kan det vara bra att ha med i sitt CV som merit, eller om du har funderaringar på om yrket passar dig. I vår Praktisk Projektledning- Metodik utbildning krävs inga förkunskaper.

Hur vet jag att det är rätt utbildning för mig?

Om du är osäker kan du höra av dig till Lisa eller Evelina hos oss!  Kontakta oss

Passar utbildningen mitt projekt?

Våra Projektledarutbildningar använder sig utav en generell projektmodell som du fritt får använda i dina kommande projekt och passar de flesta.

Vart ligger era kurslokaler?

Under fliken Information inför utbildning hittar du mer information inför din utbildning och var ni ska vara beroende på vilken stad du väljer att gå i.

Vi är en grupp som behöver utbildning, kan ni komma till oss och genomföra den?

Ja! Vi erbjuder er som företag/organisation anpassade utbildningar som passar era behov och önskemål.

Vad använder ni för pedagogik?

Vi utgår ifrån Upplevelsebaserat lärande med beprövade metoder och som anpassas efter kursdeltagarnas förkunskaper och erfarenhet. Våra utbildningar genomförs ofta med kortare gemensamma genomgångar av teori och praxis, där praktiska exempel ligger till grund för resonemanget. Detta varvas sedan med diskussioner, där kursdeltagarnas egna situationer hamnar i fokus, kopplat till teorin.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information