Projektledarutbildning

Att arbeta som projektledare kräver många olika kompetenser. Du måste hålla reda på smarta verktyg samtidigt som du hanterar en grupp människor. Vad skiljer en framgångsrik projektledare från mängden? Det finns naturligtvis inget rätt svar på frågan, men det är många faktorer som spelar in. Vad vi däremot vet är att om du som projektledare har kompetens inom projektmetodik och ledarskap ökar det dina chanser att lyckas med ditt projekt.

Våra projektledarutbildningar ger dig just den kunskapen, både genom teori och praktik. Vi erbjuder både öppna och interna projektledarutbildningar.

Tillsammans med våra utbildningskonsulter blir du en fantastisk projektledare och vill du gå vidare och bli certifierad så är du redo eftersom materialet som används stödjer IPMA & PMI-certifiering. Du kommer att ha de rätta förutsättningarna för att genomföra ditt projekt framgångsrikt.

Vi bedriver öppna projektledarutbildningar i Jönköping, Malmö och Stockholm samt företagsinterna utbildningar i hela landet. Vi erbjuder även digital utbildning i projektledning.

Intresserad av en projektledarutbildning?

Är din organisation i behov av skräddarsydd utbildning? Vi skräddarsyr utbildningar efter dina önskemål och kombinerar gärna med våra konsulttjänster inom Projektledning. Det kan handla om att utveckla en projektmodell eller skapa mallar & checklistor. Läs mer om våra konsulttjänster här >>

5 nyckelkompetenser hos en projektledare

Kontakta oss för mer information