Vitec- Personligt ledarskap

Vitec Bygg & Fastighet bygger och förvaltar affärssystem för fastighets- och byggföretag, vilket ska underlätta vardagen för kunderna. Vi fick chansen att intervjua Linda och Mette från Vitec Bygg & Fastighet som gått vår Personligt Ledarskapsutbildning.

Vad tyckte du om utbildningens struktur och innehåll?

– Det var ett jättebra arrangemang och skönt att ha gott om tid för vidare funderingar och diskussioner. Ibland kan vissa kurser gå så fort att man inte hinner reflektera, säger Mette Stjärnklint.

– Bra! Lämpligt tempo, blandat med teori och praktiska övningar, säger Linda Borgström instämmande.

I kursen ingår en IPU Profilanalys, det är ett verktyg som ger personen stor insikt i sitt eget beteende, sina styrkor och svagheter samt sina utvecklingsmöjligheter. Läs mer om analysen.

Självkännedom är en stor del av personligt ledarskap. Det är grunden för förändring och utveckling. Vem du är som person och vilka dina styrkor och svagheter är. Hur kan vi använda dessa för att komplettera varandra?

Linda säger: Vi kommer att dra nytta av de resultat som framkommit i utbildningen. Det kommer ytterligare att hjälpa oss att komplettera varandras styrkor/svagheter i vårt arbete.

Gå till kursen >>

Vi frågade dem hur relevant utbildningen kändes och vi fick svaret:

–  Väldigt relevant och givande och många saker som jag tar med mig både privat men inte minst i mitt arbete, säger Mette.

– Det kändes viktigt för mig, instämmer Linda.

Peter Elm höll i utbildningen

Peter Elm är certifierad IPU-konsult. Genom att använda effektiva, lättanvända och pedagogiska analysverktyg kan utvecklingen av individer och grupper påskyndas. På så sätt ökar deras insikter om sig själva och om andra snabbt.

– Lugn, lättsam och kompetent tränare, säger Mette.

– Det kändes som om Peter tog sig tid, lyssnade och satte ihop träningen lite i taget av det som kom fram i våra övningar så att de passade oss, tillägger Linda.

Några avslutande ord

– Jag tycker att det fungerade väldigt bra. Visst hade det varit spännande om det hade varit folk från hela färgkartan för att se om det hade varit andra diskussioner, säger Mette.

– Kursen var lagom med två intressanta dagar, avslutar Linda.

Mer om Vitecsoftware>>
Personligt ledarskapsutbildningen>>