Peter & Partner är stolta Branschvinnare 2023

Branschvinnare

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. 2023 är vi på Peter & Partner stolta Branschvinnare.

En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 11,7 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen 2023.

Peter Davidson, Partner, säger såhär om utmärkelsen:

Vi på Peter & Partner Utbildning är både glada och tacksamma att tillhöra Branschvinnarna 2023. Att få utmärkelsen Branschvinnare 2023 är ett litet kvitto på att vi gör rätt saker och att våra kunder uppskattar det vi gör. För utan våra nöjda kunder hade det aldrig varit möjligt att nå. För att få nöjda kunder behöver vi ha professionella utbildningskonsulter, vilket vi också har och är oerhört tacksamma över!

Att utveckla ett företag inom området där vi verkar är inte gjort i en handvändning. Dels att bli en etablerad aktör, dels att bygga ett långsiktigt förtroende med våra kunder tar tid och är ett ständigt pågående arbete. Vi ser att det betalar sig och det är vi stolta över.

Vi på Peter & Partner vill tacka alla våra kunder, konsulter och samarbetspartners som gjort detta möjligt!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Kontakta oss för mer information