Kongsberg Automotive- Praktisk Projektledning- Projektmetodik

Jenny Östergren arbetar som HR Business Partner på Kongsberg Automotive som är underleverantörer till fordonsindustrin. Hon arbetar med olika HR processer såsom Performance Management, rehab, fackliga förhandlingar, rekrytering med mera.

Praktisk Projektledning -Projektmetodik är en av våra mest populära utbildningar, Jenny gick utbildningen i Jönköping som hölls av utbildare Peter Elm.

Praktisk Projektledning- Projektmetodik

Vad tyckte du om utbildaren?

Utbildaren var mycket professionell och delade även med sig av sina egna erfarenheter av projektledning och vilka utmaningar han haft. Han har en gedigen erfarenhet inom området och han var lugn och metodisk, säger Jenny.

Kursinnehåll

Upplägget med både teori varvat med praktik gav verktyg för hur jag kan leda min projektgrupp på bästa sätt. Innehållet gav nycklar till ett lyckat projekt och det var precis det jag behövde då jag inte arbetat med projektledning tidigare, berättar hon.

Utbildningen inleds med ett teoretiskt avsnitt som belyser olika roller, aktiviteter och dokument som behövs för att ditt projekt ska bli lyckat. Precis som Jenny berättar så följer flera avsnitt som innehåller både teoripass och praktiska övningar. Deltagarna delas in i grupper och arbetar med ett fiktivt projekt genom hela utbildningen.

För vem passar utbildningen?

Utbildningen passar dig som ska arbeta/arbetar som projektledare eller delprojektledare i projekt samt till beställare av projekt. Du behöver inga förkunskaper.

Är du på jakt efter en djupare utbildning kan Diplomerad Projektledare passa bättre

Bra gruppdiskussioner

Det var jättebra att vi var deltagare från olika företag. Vi kunde utbyta erfarenheter och det blev bra diskussioner i grupperna, säger Jenny.

Utbildningen var relevant för mig då jag behövde nycklar till hur man bedriver ett framgångsrikt projekt. Jag behövde fokusera på metodiken i första hand och det var det kursen handlade om. Jag rekommenderar andra att gå en utbildning hos Peter & Partner, avslutar hon.

Om Kongsberg Automotive

Kongsberg Automotive har sitt ursprung i Kongsberg Våpenfabrikk, ett försvars- och vapenföretag, som började tillverka bromsar och drivaxlar åt Volvo i slutet av 1950-talet. Sedan dess har Kongsberg Automotive utvecklats från en skandinavisk leverantör av bildelar till att bli en global ledare inom en av de mest konkurrenskraftiga och komplexa industrierna i världen. Till Kongsberg Automotive

Praktisk Projektledning-Metodik
Ta mig till utbildningen