Crash course: Självledarskap – Utforska Din Superkraft

Nästa tillfälle är 27 september, 09.00-11.30 – anmäl dig idag!

Vill du upptäcka din inre superkraft och använda den för att uppnå dina mål? Vår crash course i självledarskap ger dig verktygen att göra just detta. Genom en mix av teori, praktiska övningar och reflektioner, inspireras du att ta nästa steg i din utveckling. Utbildningen genomförs tillsammans med Sara Bengtsson, Växa konsult.

Kursens Mål

Målet med kursen är att erbjuda en inblick i självledarskap, där deltagarna inspireras till att identifiera och utveckla sina personliga styrkor i syfte att uppnå en hållbar utveckling. Genom ett dynamiskt och interaktivt upplägg strävar vi efter att förse deltagarna med verktyg och strategier för att effektivt leda sig själva mot sina mål. Vi betonar vikten av positiv energi och motivation i processen, med en påminnelse om att självledarskap inte bara är viktigt för personlig tillväxt, utan även en källa till glädje.

Kursinnehåll

  • Upptäck Din Superkraft: Lär dig identifiera och utnyttja dina unika styrkor för att uppnå dina mål.
  • Teoripass med Neurovetenskaplig Grund: Förstå grundläggande principer om motivation, hjärnhälsa och ett växande tankesätt genom aktuell neuroforskning.
  • Fokus på Hjärnhälsa: Utforska vikten av en pigg hjärna och dess inverkan på hållbar personlig utveckling.
  • Strategier för Självledarskap: Ta del av praktiska strategier och goda vanor som stärker din hjärna och underlättar resan mot dina mål.
  • Lärande som en Muskel: Se träning och lärande som verktyg för att förbättra ditt självledarskap.
  • Supportsystem: Kartlägg ditt nätverk och identifiera hur det kan stötta dig mot dina mål.
  • Skapa Din Utvecklingsplan: Avsluta kursen med att utforma en konkret plan för din fortsatta utveckling.
  • En crash course hos oss är ett snabbt och effektivt sätt att lära sig om ett ämne på kort tid, fylla på med inspiration för fortsatt utveckling eller skapa nyfikenhet på att lära mer.
  • För den som vill gå djupare inom varje tema erbjuder vi längre utbildningar där du som deltagare får mer teori, möjlighet till träning och erfarenhetsutbyte.

Målgrupp

Denna kurs är perfekt för dig som är intresserad av personlig utveckling och vill lära dig mer om självledarskap. Inga förkunskaper krävs – vi välkomnar alla som är nyfikna på att utforska och lära sig mer kring detta ämne, både genom interaktion med andra och genom självreflektion.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs. Denna kurs är utformad för att vara tillgänglig för alla som har ett intresse av att utforska självledarskap och personlig utveckling.

Ta steget idag och börja din resa mot ett starkare självledarskap och en mer målmedveten framtid.

Boka nu

Bra att veta

Typ: Öppen och företagsintern
Hur: Digitalt via Teams
Längd: 2,5 timmar
Pris: 2 495 kr

Boka nu

Bra att veta

Typ: Öppen och företagsintern
Hur: Digitalt via Teams
Längd: 2,5 timmar
Pris: 2 495 kr

Kontakta oss för mer information