Teamroller

Emma har nu en spännande möjlighet att välkomna en ny talang till sitt team, en chans att verkligen skräddarsy sin arbetsstyrka. Med ambitionen att skapa den perfekta mixen av färdigheter och personligheter, börjar Emma att skapa en kompetensprofil. Genom att navigera med hjälp av Meredith Belbins teori om teamroller, siktar hon på att skapa en balans som kan lyfta hennes team till nya höjder.

I sin resa identifierar Emma teammedlemmarnas olika roller:

Sven, Resursskapare: Med en outtömlig nyfikenhet utforskar Sven ständigt nya horisonter, alltid redo att dela med sig av fräscha idéer. Även om hans entusiasm kan svalna över tid, sätter han alltid i gång viktiga initiativ.

Jennifer, Utvärderare: Jennifer är teamets noggrannhetsexpert, som vänder och vrider på varje detalj innan hon går vidare. Hennes metodiska tillvägagångssätt säkerställer att ingenting lämnas åt slumpen.

Samir, Expert: Med en fördjupad kunskap inom teamets fokusområde är Samir den oomtvistade auktoriteten, redo att dela med sig av sin värdefulla expertis.

Kim, Teamarbetare: Kim har en naturlig förmåga att känna av stämningen i teamet och agerar snabbt för att återställa balans och harmoni, vilket är avgörande för ett välfungerande team.

Bengt, Pådrivare: Med en naturlig benägenhet för tävlan driver Bengt teamet framåt, ständigt på jakt efter att överträffa tidigare prestationer, även om det ibland kan skapa friktion.

Emma, Idégivare: Som teamledare är Emma hjärtat i innovation, ständigt bubblande av nya idéer som kan förvandla vision till verklighet.

Insikten om att teamet skulle gagnas av en Koordinator är ett viktigt fynd. Denna roll, avgörande för att samordna arbetsinsatser och se till att varje medlem bidrar fullt ut, har blivit Emmas fokus för den kommande rekryteringen. Med en strategisk blick och en djup förståelse för teamdynamik är Emma redo att välja ut den person som inte bara fyller denna lucka utan också lyfter hela teamet till en ny nivå av samarbete och prestation.

Kontakta oss för mer information