Referenser

Under åren har vi haft förmånen att hjälpa olika företag och organisationer med sin utveckling. Vad några av dem tycker om Peter & Partner kan du läsa om här:

 

Techtank - Referenser - Peter & Partner Ledarskap & Projektledarutbildning Region Östergötland - Referenser - Peter & Partner Ledarskap & Projektledarutbildning
Techtank har anlitat Peter & Partner via olika projekt de senaste åren. Kurserna har omfattat ledarskap, projektledning och IT.

Vi är oerhört nöjda med P&P! Såväl kvalitén på utbildningarna, med suveränt duktiga och inkännande utbildare med genomtänkta, pedagogiska upplägg till flexibiliteten och bemötandet hos bokningsansvariga, gör att vi alltid känner oss trygga när vi anlitar P&P. Vi kan varmt rekommendera P&P!

Ingela Håkansson, Projektledare

Peter & Partner har stor kompetens inom projektledning som de delar med sig av på ett föredömligt sätt. Förutom att de utför utbildningar inom projektarbete och projektledning, med god kvalitet och höga betyg i utvärderingar, har de i samband med det också stöttat och utmanat oss i hur vi tänker kring projekt vilket gör att vi ständigt utvecklas. De är dessutom lyhörda och flexibla gällande våra behov vilket medfört ett mycket gott samarbete.

Anna Adolfsson Dahl, Projektstrateg

Region Dalarna - Referenser - Peter & Partner Ledarskap & Projektledarutbildning Sydved - Referenser - Peter & Partner Ledarskap & Projektledarutbildning
Peter & Partner genomför Ledarskapsutbildningar för våra ST-läkare som är ledare i sitt vardagliga arbete och förhoppningsvis blivande formella ledare,  på ett tillfredsställande sätt. Utbildningen är mycket uppskattad bland våra deltagare och dialogen med Peter & Partner är väldigt god vilket leder till ett gott samarbete. Jag kan varmt rekommendera Peter & Partner Utbildning.

Eva Lööf, Samordnare Studenter/ST

Vi är mycket nöjda med Peter & Partner! De har hjälpt oss på Sydved med både utbildningsinsatser och personlighetsanalyser. Analyserna har vi använt framförallt som ett komplement i vårt rekryteringsarbete.

Alla på Peter & Partner är enkla att ha att göra med och mycket snabba i handläggningen. Jag kan varmt rekommendera dem.

Ann-Carin Torkelsson, Personalchef

Kontakta oss för mer information