TEK Kompetens- Projektledning & Ledarskap

Under många år har vi på Peter & Partner Utbildning haft ett nära samarbete med TEK Kompetens i Halland. TEK är en kompetens- och utvecklingspartner som finns till för små och medelstora företag i Halland. Genom bland annat utbildningar skapar de utveckling hos sina medlemsföretag. Vi på Peter & Partner har förtroendet att leverera två av dessa utbildningar, Leda utan att vara chef och Projektledning.

Jaana Liljekvist, samordnare på TEK säger så här om samarbetet:

– Vi på TEK har ett haft ett mångårigt samarbete med Peter & Partner Utbildning som alltid har fungerat smidigt och väldigt bra. Tillsammans har vi utvecklat flera företag i Halland genom att utbilda och engagera deras personal i framför allt ledarskapsämnen. Peter & Partner Utbildning levererar hög kvalitet och nöjda kursdeltagare och därför är vårt samarbete mycket uppskattat av oss.

Upplevelsebaserat lärande

Utbildningarna som Peter & Partner genomför på TEK utgår från upplevelsebaserat lärande där teori blandas med praktiska övningar och diskussioner. Peter Elm, som håller i utbildningarna säger så här om upplägget:

– Vårt mål med samtliga av våra utbildningar är att deltagaren direkt ska kunna applicera sina nya kunskaper i sin arbetsroll. Genom vårt upplägg skapar vi förutsättningar för detta och det verkar även gå hem hos deltagarna, vilket såklart är väldigt roligt, säger Peter.

Inspirerande samarbete

Lisa Åkergren, marknadsansvarig på Peter & Partner är väldigt glad över samarbetet med TEK.

–  Det är otroligt inspirerande att arbeta tillsammans med Jaana och TEK. De står för framåtanda och trovärdighet. Samarbetet gör dessutom att vi når ut med våra utbildningar till fler deltagare, säger Lisa.

Positiva tongångar från deltagare

Avslutningsvis Jaana, hur upplever du att utbildningarna tas emot av deltagarna?

– Deltagarna som går våra utbildningar är väldigt nöjda. Tillsammans levererar vi kvalitet och det märks när deltagarna ska utvärdera utbildningarna. De är väldigt nöjda med utbildningen som helhet, utbildarens kunskap och erfarenhet samt verktygen som de får under utbildningen. Peter & Partner Utbildning är en kunnig och utvecklande samarbetspartner som uppskattas av våra kunder, avslutar Jaana.

Läs mer om TEK Kompetens här >>

Om du vill veta mer om hur Peter & Partner Utbildning kan stötta dig och din organisation kring kompetensutveckling, ta en kontakt med Lisa Åkergren >>