Techtank- Ledarskap- & Projektledarutbildningar

För sex år sedan gick Techtank ut med en upphandling där de sökte en utbildningsleverantör i sitt ERUF-projekt Techtank BAS.

Behovsstyrda utbildningar

– Vi på Peter & Partner lyckades vinna den och vi fick förtroendet att leverera Ledarskap- & Projektledarutbildningar och sen samarbetet fortsatt, säger Lisa Åkergren, Marknadsansvarig på Peter & Partner.

Utbildningarna som Peter & Partner genomför är skapade och anpassade efter behovet hos Techtanks medlemsföretag.

– Genom behovsstyrda utbildningar får våra deltagare effektiv kompetensutveckling där de kan utvecklas i sina roller, säger Ingela Håkansson, VD på Techtank.

Techtank är ett industrikluster och en regional utvecklingsaktör i Blekinge med uppdrag att stärka industrins konkurrenskraft. De arbetar med att skapa värdeskapande insatser inom olika områden, där Kompetensutveckling & -försörjning är ett område.

Techtank samordnar kompetensutvecklingsinsatser, grundat på medlemsföretagens behov. Genom att möjliggöra insatserna för fler företag kan utbildningarna göras mer kostnadseffektivt, i närmiljön och med bra kvalitet.

– Vi är väldigt glada över vårt långsiktiga samarbete med Peter & Partner. De står för kvalitet, lyhördhet och anpassningsförmåga och vi på Techtank är trygga med Peter & Partner som utbildningsleverantör, avslutar Ingela Håkansson.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer hur vi på Peter & Partner kan hjälpa dig & din organisation, boka in ett kostnadsfritt samtal med Lisa Åkergren hos oss här>>

Läs mer om Techtank här>>