Sydved- Ledarskap för mellanchefer och ledare

Daniel Gustafsson arbetar sedan två år tillbaka som områdeschef på Sydved, ett skogligt fullserviceföretag i södra Sverige.  Han gick för ett tag sedan vår utbildning Ledarskap för mellanchefer och ledare i Jönköping. Vi fick chansen att ställa några frågor om vad han tyckte om utbildningen.

Utbildningen

Ledarskap för mellanchefer & ledare lär deltagaren att ta sig an olika ledarskapssituationer, motivera sina anställda och hantera konflikter. Deltagaren får också en djupare förståelse för hur människor fungerar, samt hur man kan leda sig själv för att bli en bättre ledare.

Härligt samtalsklimat

Daniel fick frågan om det var något som stack ut lite extra varpå han svarade:

-  Jag tycker att samtalsklimatet och kursledarens lugna och pedagogiska sätt att förmedla sin kunskap stack ut, säger Daniel. Det fanns gott om tid för oss deltagare att reflektera och samtala om olika situationer som man kände igen sig i.

Ledarskap för mellanchefer och ledare är en utbildning som fokuserar på att reflektera, diskutera flitigt och skapa nya insikter. Utbildningen vänder sig till teamledare, ledare och chefer, både de som är nya i sin roll och de som arbetat några år. Under utbildningen hittar deltagaren sin egen ”plattform”, vilket gör att hen kommer se människor i sin omgivning ur ett lite annat perspektiv.

Hur väl tycker du att innehållet stämde överens med ditt behov?

- Kursen var oerhört relevant för mig. Efter två år i ledande befattning behövdes lite ny kunskap och verktyg som kursen verkligen gav, säger Daniel

Lugn och pedagogisk utbildare

Lugn och pedagogisk utbildare

Utbildningen hölls av Peter Elm och på frågan om hur Daniel uppfattade Peter svarar han:

- Peter är mycket bra. Han är lugn, har ett bra pedagogiskt sätt och kan på ett snyggt sätt fånga upp deltagarnas frågor.

Avslutningsvis, vad skulle du säga till de som funderar på att gå en utbildning hos Peter & Partner Utbildning?

- Bara att boka, avslutar Daniel.

Om Sydved>>

Om utbildningen Ledarskap för mellanchefer och ledare>>