IDG Academy- Projektledarutbildningar

Peter & Partner inledde sitt samarbete med IDG Academy 2019 och har sedan dess levererat utbildningen Diplomerad IT-Projektledare. Lisa Åkergren, marknadsansvarig på Peter & Partner säger: – IDG Academy är en partner som vi är mycket stolta över att ha ett samarbete med. Vi märker att det finns ett stort intresse bland projektledare att specialisera sig inom IT och kunna titulera sig som Diplomerad IT-Projektledare.

Utbildningens innehåll

Utbildningen är på två dagar och innehåller teori blandat med mycket praktiska övningar och diskussioner. Under kursens gång får deltagarna planera och genomföra ett fiktivt projekt där målet är att skapa en mobil applikation.

- Genom att deltagarna får arbeta med ett projekt från start till mål ökar möjligheterna för en djupare förståelse och praktisk tillämpning, säger Peter Davidson, partner och ansvarig för Projektutbildningar på Peter & Partner.

- Vi är glada över att ha ett så bra samarbete med Peter & Partner, säger John Sundström, Business Area Manager, IDG & Webbdagarna Academy. Vi har valt att utöka samarbetet med Peter & Partner där vi nu erbjuder utbildningen Diplomerad Projektledare för Marknad & Kommunikation. Första tillfället blev fullbokat direkt. Det säger något om behovet som finns bland Projektledare, avslutar John. Just denna kurs genomförs under Webbdagarna Academy.

IDG

IDG Academy erbjuder fördjupande, nyskapande och mycket uppskattade utbildningar och diplomeringar som hjälper dig att utvecklas och ligga i framkant inom den digitala utvecklingen. Läs mer om IDG här >>

Om du vill veta mer hur vi på Peter & Partner kan hjälpa dig & din organisation, boka in ett kostnadsfritt samtal med Lisa Åkergren hos oss här>>