Campus Värnamo- Excelutbildningar

Campus Värnamo arbetar med att stötta industrin vad gäller kompetensutveckling. Under Corona-pandemins början var Campus Värnamo snabba med att sätta in stöd för just kompetensutveckling hos företagen. Anställda fick då möjlighet att ta del av kostnadsfria utbildningar inom olika områden.

 

Utbildningen och utbildaren får gott betyg

Stödet var mycket uppskattat och som en fortsättning på den insatsen driver Campus Värnamo, sedan 2021, ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Projektet syftar till att genomföra behovsstyrd kompetensutveckling vilka ska bidra till både högre kompetensnivå hos de anställda och företagen samt öka den småländska industrins konkurrenskraft.

I dessa insatser har Peter & Partner fått förtroende att leverera digitala Excelutbildningar på olika nivåer. På två år har mer än 35 utbildningar med över 450 deltagare genomförts.

Hanna Gran, Ekonomi- och utbildningsadministratör på Campus Värnamo, säger:
- Excelutbildningarna har varit väldigt uppskattade av deltagarna som har lämnat fina omdömen kring både upplägg och Christians pedagogik under kursgenomförandet.

Utbildningarna är väldigt populära, mycket tack vare vår utbildningskonsult Christian Borg.

- Christian förmedlar sin utmärkta kunskap på ett pedagogiskt och tydligt sätt med glimten i ögat. Det går hem hos deltagarna, säger Lisa Åkergren, Marknadsansvarig hos Peter & Partner.

Campus Värnamo har precis gett oss fortsatt förtroende att leverera Excelutbildningar under kommande år vilket vi tycker är jätteroligt!

- Det har spridits ett gott rykte kring dessa utbildningar på företagen och en stor efterfrågan har resulterat att vi kunnat köra många omgångar. Vilket vi tycker är väldigt roligt då samarbetet med Peter & Partner är väldigt bra, avslutar Hanna.