Coachande ledarskap

Vi erbjuder dig som ledare eller chef en utbildning i Coachande Ledarskap, där vi går igenom dess grunder. Vi lär oss GROW-modellen. Kursen går också igenom hur du får människor runt dig att ta emot feedback och kritik på ett sätt som gör att det lyfter verksamheten.

Målgrupp

Denna utbildning passar ledare och chefer.

Ur Innehållet

Materialet är uppbyggt runt

  • Grunderna i coaching
  • GROW-modellen
  • Feedback & Kritik

Syftet med utbildningen är att göra dig bättre på att utveckla dina medarbetare och din organisation med hjälp av ett coachande och stödjande arbetssätt. Ambitionen är att du ska lära dig att hantera din personal anpassat efter hur varje individ reagerar och beter sig.

Utbildningen kommer att ge dig kunskap och insikt i hur du får människor att växa, vilja utvecklas och vara med i ambitionen att driva verksamheten framåt.

Vi påvisar vikten av att lära sig ge önskad feedback i de lägen det är motiverat, men också svårigheten i att ge negativ kritik när detta är befogat. Alla människor behöver respons från ledarskapet på sitt arbete, sitt beteende och sitt resultat.

För många ledare är det svårare att ta emot feedback än att ge. Dessa moment kommer vi att hantera och tydliggöra så att feedback blir ett tillämpbart verktyg i din verksamhet.

Vad säger andra om utbildningen?

”väldigt nyttigt, nya kunskaper jag kommer ta med mig i mitt ledarskap.”

”Så bra utbildning och upplägg!”

Upplägg

Utbildningen är lärarledd. Vi kommer att varva teori med praktiska övningar. Materialet som följer är ett bra uppslagsverk i dina kommande uppdrag och i din vardag.

Mål

Målet med utbildningen är att du som ledare ska få ett antal verktyg som kan hjälpa dig i din roll att coacha och driva människor i rätt riktning.

Du får också ett antal verktyg till din hjälp i att skapa drivkraft hos dina medarbetare, anamma ett arbetssätt som gör att individer och grupper mår bra och utvecklas.

Låter detta som en kurs för dig? Anmäl dig redan idag!

Är du fortfarande osäker, hör av dig så tar vi en diskussion.

Boka nu

Bra att veta

Typ: Öppen och företagsintern
Antal dagar: 2 dagar
Pris: 13 900 kr

Kontakta oss för mer information