Projektverktyg -The PlanMinder

Vi presenterar The PlanMinder, det smarta projektplaneringsverktyget som hjälper dig att lyckas med dina projekt. Bakom The PlanMinder står företaget Auspicia och vi lyfter på hatten för ett väl utvecklat verktyg. Peter & Partner Utbildning går nu in ett samarbete med Auspicia och blir återförsäljare av The Planminder på den svenska marknaden.

– The PlanMinder speglar väl Peter & Partners strategi om att leverera aktuella och framtidsorienterade tjänster. Verktyget går hand i hand med hur vi ser på projekt och projektledning. Fokus ligger på att skapa en bra projektplan som sedan följs upp under projektets gång, säger Peter Davidson, partner och ansvarig för affärsområdet Projekt.

Boka in ett kostnadsfritt möte med Peter där han går igenom verktyget och dess smarta funktioner.

Prova gratis i 60 dagar

När du laddat ner The PlanMinder och skapat en användare har du 60 dagar på dig att testa verktyget helt gratis. Väljer du sedan att köpa tjänsten kostar det 100 kr per användare och månad. Du binder inte upp dig i långa avtal utan kan säga upp tjänsten när som helst.

Ladda ner verktyget här >>

Self hosted service

För att använda The PlanMinder med ditt team måste du skapa en databas för att lagra din projektinformation. The PlanMinder är en ”self hosted service”, så att du kan vara säker på att dina affärshemligheter är säkra.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång!

Microsoft 365 utbildningar

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information