Projektledarutbildning

Att arbeta som projektledare kräver många olika förmågor. Du behöver ha koll på smarta verktyg samtidigt som du leder en grupp människor. Vad är det som särskiljer en framgångsrik projektledare från mängden? Självklart finns det inte ett rätt svar på frågan utan det är många faktorer som spelar in. Det vi däremot vet är att om du som projektledare har kompetens inom projektmetodik och ledarskap ökar det dina möjligheter att lyckas med ditt projekt.

Våra Projektledarutbildningar ger dig just den kunskapen, både genom teori och praktik. Vi erbjuder både öppna & företagsinterna Projektledarutbildningar. 

Boka in ett kostnadsfritt samtal med Lisa hos oss där ni kan diskutera din roll som projektledare och vilken väg som är rätt i din kompetensutveckling. Boka här >>

Miniatyrbild
Kontakta gärna mig!
Lisa Åkergren
0735-45 01 38
lisa.akergren@popu.se

Tillsammans med våra utbildningskonsulter blir du en grym projektledare och vill du gå vidare och certifiera dig kommer du att vara redo eftersom materialet som används stödjer IPMA & PMI certifiering. Du kommer att få rätt förutsättningar genomföra ditt projekt på ett lyckat sätt.

Vi genomför öppna projektledarutbildningar i Jönköping, Linköping och Stockholm samt företagsinterna utbildningar i hela landet. Vi erbjuder även digitala utbildningar inom Projektledning.

Intresserad av en projektledarutbildning?

Är din organisation i behov av en anpassad utbildning? Vi skräddarsyr utbildningar efter önskemål och kombinerar gärna med våra konsulttjänster inom Projektledning. Det kan handla om att utveckla en Projektmodell eller skapa Mallar & Checklistor. Läs mer om konsulttjänster här >>

Peter & Partners Projektledarutbildningar