Modulbaserad utveckling av utbildning

Vår unika utvecklingsmetod bygger på utbildningsmoduler, där minsta enheten är en så kallad ULM (Unit of Learning Material). Det innebär att våra utbildningar är uppbyggda och sammansatta utifrån antal ULM, utbildningsmoment. Med vår metodik kan vi erbjuda utbildningar och koncept som är anpassningsbara utifrån kundens behov, utvecklingsbara med tiden och samtidigt kvalitetssäkrade.

Modulbaserad utveckling

 

Fördelar med ULM

  • Väl avvägd mix mellan möjlighet till anpassningar och kvalitetssäkring och förutsägbarhet
  • Större trygghet i att utbildningen matchar behovet
  • Snabbt skapande av upplägg som vi vet håller
  • Vi kan säkra upp med flera utbildare som kan modulerna
  • Fördelning av utvecklingskostnader

Peter Davidson förklarar

– När det handlar om att skapa en utbildning, finns det två ytterligheter att förhålla sig till. Å ena sidan har vi den trygga och beprövade metoden att skapa en standardiserad kurs som har genomgått noggranna tester och bevisats vara effektiv för en bred publik. Å andra sidan finns den skräddarsydda utbildningen som utformas helt utifrån era specifika behov och förutsättningar.

Vår filosofi på P&P handlar om att erbjuda utbildningar som inte bara är anpassade till er, utan också ger maximalt lärvärde. Vi har en unik metodik som kombinerar noggrann kvalitetssäkring av innehållet med flexibiliteten att skräddarsy kursen för just er verksamhet.

Med vår strategi får ni det bästa av två världar: beprövad effektivitet och skräddarsydd precision.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Hur har vi arbetat tidigare?

Träffsäker & praktisk utbildning

– Genom praktiska och träffsäkra utbildningar har vi i Alvesta kommunkoncern höjt kompetensnivån bland våra medarbetare på alla nivåer, säger Pär Svensson, IT- och digitaliseringschef i Alvesta kommunkoncern.

 

Läs mer

Kontakta oss för mer information