Mallverktyg

Vi hjälper er med att skapa teman, grundmallar och att använda innehållskontroller där det behövs på ett sätt som gör det enkelt för användaren.

Inom en organisation där det finns flera användare händer ofta att alla de mallar som skapats och som skall innehålla personlig eller särskild information sparas av användaren med dennes specifika uppgifter.

Det leder ibland till att det finns en väldigt stor mängd mallar i omlopp som inte blir uppdaterade. 

För att råda bot på detta samt förenkla och guida ytterligare erbjuder Peter & Partner ett mallverktyg. Mallverktyget är tillgängligt direkt från Start-fliken för åtkomst till alla gemensamma mallar och kräver bara att man skriver in eller hämtar de personliga uppgifterna en enda gång. 

Det betyder att uppgifter om eventuellt avdelning också sparas och en enda mall kan användas av alla. 

När användaren klickar på mallen i mallsystemet skrivs uppgifterna automatiskt in på rätt ställe så att all energi direkt kan läggas på innehållet.

Se exempel nedan (klicka på bilden så förstoras den):

Mallverktyg 1 - Peter & Partner Ledarskap & Projektledarutbildning   Mallverktyg 2 - Peter & Partner Ledarskap & Projektledarutbildning

Detta sparar tid och förenklar för både användare och mallansvarig. Dessutom finns det ett antal olika moduler att välja till för att passa in i olika stora organisationer och för flera olika arbetsroller:

  • Sekreterarfunktion – skriver för flera andra användare (eller flera olika avdelningar)

  • Automatisk synkronisering – uppdaterar mallar från nätverket till den lokala datorn

  • Språkval – när man kommunicerar på flera olika språk och till exempel behöver olika hälsningsfraser och information om kontakt och adress

  • Flera avdelningar – för organisationer med flera underorganisationer eller avdelningar där användaren skriver för olika avdelningar

Därutöver finns en mängd funktioner som logotyp av/på, datumsättning, flersidiga mallar, färdiga texter, användarinstruktioner med mera för både mallsystemet och enskilda mallar. 
 

Kontakta oss

Tillfällen för den öppna kursen

,