Mallar

Att ha färdiga mallar för återkommande dokument sparar inte bara en hel del tid, det förenklar också arbetet för både erfarna och oerfarna inom organisationen och ser till att samtliga dokument som flödar internt och externt håller den grafiska profilen.

I Word finns flera olika verktyg för att göra livet enklare utan att man behöver lära sig några detaljer om själva verktygen. Teman ser till att alla val av färger och teckensnitt automatiskt blir de rätta och innehållskontroller guidar dig genom dina mallar.

Även Powerpoint och Excel har samma möjligheter och i viss mån även Outlook.

Det skall vara enkelt att välja rätt och krångligt att välja fel. 

Vi hjälper er med att skapa teman, grundmallar och att använda innehållskontroller där det behövs på ett sätt som gör det enkelt för användaren. Vi kan också kontrollera så att era mallar följer svensk standard.

Erbjudande: Mallpaket 6 000 kr

Innehåller:

  • Grundmall i Excel & Word
  • Externt brev
  • PM/Memo
  • Nyhetsbrev
  • Rapport med innehållsförteckning

Beskrivning

För att samtliga mallar skall fungera enkelt och bra i de senaste versionerna av Office, börjar vi med att skapa grundmallar för Word och Excel där teckensnitt, färg och form (designtema) anpassas efter er grafiska profil.

Detta gör att inbyggda formateringar för diagram, tabeller, figurer med mera, automatiskt får rätt färger i olika kombinationer och nyanser utan att användaren egentligen behöver tänka på det.

Övriga mallar baseras på dessa grundmallar och gör det enklare att både utöka och använda ert mallarkiv.

Har ni särskilda önskemål och egna mallar som behövs anpassas är det inget problem.

Mer information

Kontakta oss för mer information

,